Rutas en bici

1. Montjuïc Olímpic

Screen Shot 2016-05-03 at 2.42.49 PM

Durada: 1,5 hores
Distància: 11km
Nivell: mitjà

Inici a Plaça Espanya, pujant fins a la muntanya de Montjuïc, per el passeig de Santa Madrona, fins arribar a l’estadi. Un cop a l’estadi s’arriba fins al castell pel passeig olímpic, una bona passejada fins al Camí del Migdia i durant un km fins arribar als murs del Castell de Montjuïc. Amb una panoràmica espetacular del port de Barcelona, es baixa per la carratera de Montjuïc, fins al passeig de Miramar i finalment fins a la plaça Colom.

2. Carretera de les Aigües

Screen Shot 2016-05-03 at 2.53.18 PMDurada: 2 hores
Distància: 20km
Nivell: mitjà

La manera més ràpida per arribar és a través de l’avinguda del Tibidabo fins al carrer de Manel Arnús o per la carratera d’Horta a Cerdanyola del Vallès. Es recomana seguir el camí direcció Llobregat, fins a les antenes de Sant Just Desvern i tornant pel mateix camí.

3. Front marítim barcelonès

Screen Shot 2016-05-03 at 3.03.28 PMDurada: 1 hora
Distància: 7km
Nivell: fàcil

Sortida de Plaça Colom fins el Fòrum passant pels carrils bici del moll de la Fusta i la Barceloneta, la tornada es pot fer pel mateix camí o per la Plaça de les Glòries agafant la part baixa de la Diagonal, després tornant per Meridiana fins a Marina (aquest desviament seria un total de 14 km).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.