¿Quiénes somos?

La Fábrica Letmespace va començar a rondar pel cap dels creadors de Letmespace ara ja farà un any. Després d’anys treballant al sector del emmagatzament, Chrstian Picard i Etienne Darbousset es varen adonar que en una ciutat com Barcelona, allò que era necessari emmagatzamar no era només grans objectes per mudances, sinó objectes més senzills, del dia a dia.

La bicicleta va passar des de llavors a primer pla pels dos emprenedors francesos. A través de contacte amb experts del magatzem a tot Barcelona, l’equip de Letmespace va començar a desenvolupar un nou projecte creant el primer aparcament de bicis “intel·ligent” de Barcelona.

La Fábrica Letmespace ha arribat per esdevenir el pàrquing utilitzat per tots els ciclistes i usuaris de bici de la ciutat comtal.

Com a prova pilot, la Fábrica arriba en una primera fase a dos locals al barri de Gràcia. Tot i això, el projecte de la Fábrica va més enllà del barri de Gràcia i de Barcelona. Volem arribar a totes les grans ciutats de Catalunya i Espanya. Convertir-nos en el referent de la bicicleta arreu.

Volem ser el referent de la bici, no només com a pàrquiing, però com a punt de trobada. Volem fer de la bici una nova experiència, arribar a tots els veïns i tornar a una sensació de comunitat dins del mateix barri. T’hi apuntes?

 

2 comentarios en “¿Quiénes somos?

 1. Buenos días,
  pienso que esta sea una gran idea para las personas a las que les gusta moverse por la ciudad en bici y poder aparcar a cualquier ora del día olvidándose de ella.
  Muy bien hecho.
  Quería saber si tienen pensado abrir también en El Barrio de Poble sec.
  Un saludo

  1. Saludos Michele. Gracias, encantados que guste nuestro proyecto. De momento tenemos dos locales en el barrio de Gràcia, pero la idea es seguir crear una red densa de Fábricas en Barcelona. Tendremos en cuenta tu sugerencia por abrir una en Poble sec.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.